logo Olde Veste
D1 speelt a.s. zaterdag op DISTRICTSKAMPIOENSCHAP om NK TICKETS

D1 speelt a.s. zaterdag op DISTRICTSKAMPIOENSCHAP om NK TICKETS

Nieuwsbericht

LEEUWARDEN - Onze D1 doet a.s. zaterdag 15 augustus in Steenwijk mee aan het landelijke Voetbal Talenten Toernooi dat in alle 6 KNVB districten start met een districtskampioenschap. Op deze districtskampioenschappen worden vervolgens de NK tickets verdeeld. Dit districtskampioenschap van KNVB district Noord wordt gehouden op het sportpark van organisator d' Olde Veste'54. Tijdens het toernooi in de klasse 'Elite' (hoofdklasse en derde divisie) spelen onze D pupillen eerst 3 poule-wedstrijden waarna zij doorstromen naar de middag-kwartfinales van Categorie I of Categorie II. Elk team speelt sowieso 6 wedstrijden tijdens het toernooi. De kampioen en vice-kampioen van Categorie I hebben direct recht op een NK ticket. Kans op een NK ticket is er ook voor de nummer 3 en de sportiviteitskampioen van het toernooi, dat wordt bepaald door de sportiviteitspunten dat elk team per wedstrijd krijgt. Wat het Voetbal Talenten Toernooi naast een hoog kwalitatief wedstrijdschema en het prestigieuze sportiviteitskampioenschap ook uniek maakt is de Gezonde Voetbalkantine. De hele dag zal de kantine betere voeding aanbieden dan we normaal gewend zijn. Het districtskampioenschap start om 09.30 uur met de openingsceremonie inclusief officieel Wilhelmus! Iedereen is welkom en entree is vrij. Wij wensen onze D1 heel veel plezier en succes toe! facebook - Noord D pupillen Elite  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top