logo Olde Veste
Jaarlijkse voetbalkrant Olde Veste is inmiddels verspreid

Jaarlijkse voetbalkrant Olde Veste is inmiddels verspreid

Nieuwsbericht

Onderstaand een reeds eerder geplaatst bericht: Traditiegetrouw verschijnt elk jaar aan het begin van het seizoen de voetbalkrant van Olde Veste. Een team van redacteuren, fotografen en ontwerpers heeft de zomerperiode hard gewerkt aan de productie van de krant. In woord, maar zeker ook in beeld, wordt in de krant teruggekeken op het vorige seizoen met onder andere de kampioenselftallen en de Bekerfinaledag van de KNVB Noord. Ook wordt weer vooruitgeblikt naar het nieuwe seizoen. Vrijwilligers laten zien waarom zij betrokken zijn bij Olde Veste. De hoofdsponsoren en diverse trainers en leden van bestuursgroepen en -commissies laten hun licht schijnen over de voetbalzaken die hen bezighouden. De voetbalkrant wordt vanaf eind augustus 2015 in een oplage van 13.500 exemplaren gratis huis aan huis verspreid in Steenwijk en omgeving. Om precies te zijn in: Baars, Basse, Blokzijl, de Bult, Eesveen, Giethoorn, Kallenkote, Marijenkampen, Nijensleek, Onna, de Pol, Scheerwolde, Steenwijk, Steenwijkerwold, Tuk, Wetering, Witte Paarden, Willemsoord en Zuidveen. (Helaas mag de krant niet in brievenbussen met een Nee/Nee-sticker.) De uitgave komt ook in digitale vorm op de website van Olde Veste. Een aantal exemplaren ligt bovendien in de kantine van Olde Veste. Ook dit jaar is de uitgave weer mede mogelijk gemaakt door sponsoren en adverteerders. Mocht u de jaarlijkse voetbalkrant van Olde Veste gemist hebben of helemaal niet ontvangen hebben, dan kunt u onderstaand de digitale versie raadplegen door op de afbeelding te klikken. OV Krant aug-2015 cover
Deel dit bericht

share op facebook  
Top