logo Olde Veste
Olde Veste E1-SVN E1

Olde Veste E1-SVN E1

Nieuwsbericht

Wedstrijdbespreking, jongens hadden zaterdag opdracht gekregen om over hun positie na te denken en wat ze moesten doen bij balbezit en bij balverlies. Iedereen had nagedacht en ze kwamen met goede antwoorden. Op het bord werden de looplijnen getekend en een aantal jongens kregen opdrachten mee. Wedstrijd staat onder leiding van Wouter Esselink en SVN heeft aftrap. We veroveren snel de bal, Jordin speelt Aidan goed in die gelijk de 1-0 op het bord zet. SVN trapt weer af, de middenvelders zetten goed druk en Stijn veroverd de bal hij speelt gelijk Aidan in die vanaf links met een bekeken lobje de keeper verschalkt, 2-0. Weer veroveren we de bal, Oliver speelt Aidan die kaatste op Jordin die geeft weer een pass op Oliver en die speelt Aidan in die goed wegdraait en de bal langs de keeper schiet, 3-0. SVN heeft moeite om eruit te komen en ze komen niet verder dan de middenlijn. Jordin heerst op het middenveld ditmaal speelt hij Alwin in die hard schiet, deze pakt de keeper goed. We zetten zoveel druk dat de middenvelder van SVN de bal terug speelt op de keeper echter staat deze verkeerd, eigen doelpunt en 4-0. We zien de ene na de andere combinatie. Combinaties over 5-6 schijven. Dit Olde Veste is teveel voor SVN. Als het druk is halen ze de bal eruit terug via Jordi, Max, Oliver en af en toe Damian en dan de vrije man weer zoeken. Oliver zoekt Aidan die op snelheid zijn man klopt en de bal diagonaal langs de keeper tikt, 5-0. 2e helft. Na wat over en weer gespeel achterin bij SVN zetten de jongens de druk erop, Aidan veroverd de bal en scoort ook zelf de 6-0. Na de aftrap onderschept Oliver de bal pass op Richie die kaatst op Stijn, net naast. Geweldige pass van Stijn op Aidan die koel afrond, 7-0. Het is veel eenrichtingsverkeer. Halverwege de 2e helft besluiten Dennis en Stefan om 1 op 1 te gaan spelen. Dat liep nog niet helemaal goed waardoor we ook wat ruimte achterin weggeven. Damian moet nu wel een paar keer in actie komen. Vanuit Max wordt Jordin ingespeeld die een versnelling eruit gooit en daarna met links keihard op de paal knalt, deze had meer verdiend. Combinatie tussen Jordin, Aidan, Jordin, Aidan die speelt op Richie die hard inschiet, 8-0! Pass van Richie op Jordin die verwoestend uithaalt. 9-0, gelukkig is het net nog heel! Halverwege de aanvalshelft krijgt Stijn de bal van Oliver, Stijn speelt 2 man uit en zet Richie vrij voor de keeper, Richie zet de 10-0 op het bord. We zien mooie combinaties maar maken toch een paar foutjes uit 1 van deze foutjes kan SVN de eretreffer scoren. De wedstijd eindigt in 10-1. Donderdag bekerwedstrijd tegen Steenwijkerwold E1.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top