logo Olde Veste
OPGEKNAPT…………………………

OPGEKNAPT…………………………

Nieuwsbericht

Verbaasde gezichten alom op de eerste ( beker) wedstrijddag van het seizoen. Wat is er gebeurd ?? Een groep enthousiaste leden heeft tijdens de zomervakantie de kantine een grondige opknapbeurt gegeven. De wanden keurig netjes afgetimmerd en geschilderd, de TL verlichting vervangen door ultra moderne LED verlichting en de oude tafels zijn vervangen door nieuwe en de muziek installatie een update gegeven. DSC_0009DSC_0025 DSC_0021 Ook de commissiekamer en de bestuurskamer hebben een metamorfose ondergaan en zijn modern ingericht. DSC_0012DSC_0015   Mede dankzij een behoorlijke financiële bijdrage van de Supportersclub en de fooienpot van  kantine medewerkers is dit project gerealiseerd en  een visitekaartje voor de vereniging geworden. DSC_0010
Deel dit bericht

share op facebook  
Top