logo Olde Veste

Toernooi PEC Zwolle Olde Veste E1

Nieuwsbericht

14 oktober 8-8 toernooi voor E1 georganiseerd door PEC Zwolle bij CSV in Apeldoorn. Vandaag toernooi in Apeldoorn. Aangezien het 8-8 is en wij 9 spelers hebben gaat Willem van E3 mee. Het veld is kleiner dan een pupillenveld en we spelen met 1 speler meer dus de ruimtes zijn kleiner. Bij een terugspeelbal mag Damian de bal niet in de handen nemen. Tevens mag er niet uit de handen worden uitgeschopt. De 1e wedstrijd spelen we tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn, we spelen wedstrijden van 12 minuten. Wij 3 kansen en 0 doelpunten, zij 2 kansen en 2 doelpunten. Lesje in effectiviteit en wennen aan zo weinig ruimte. 2e wedstrijd tegen Staphorst, jongens beginnen te wennen, nog niet helemaal maar langzaam komt, we winnen meer dan verdiend met 2-0. De 3e wedstrijd tegen Nunspeet. Deze hebben van Robur verloren en gelijk tegen Staphorst. We krijgen flink het deksel op de neus, verlies met 2-0 eigenlijk onnodig. Dennis en Stefan gaan met de jongens naar de kleedkamer, inzet en tactiek worden besproken. Dan de 4e wedstrijd, wederom tegen Robur et Velocitas. Deze hebben alles nog gewonnen. We winnen duels krijgen kansen net als hun. Er wordt in ieder geval gestreden. De wedstrijd eindigt in 0-0, goed resultaat. De 5e wedstrijd spelen we weer tegen Staphorst. We gaan steeds beter om met de kleine ruimtes en spelen veel sneller dan de eerste wedstrijden, we winnen verdiend met 4-0! Dan de laatste wedstrijd tegen Nunspeet. Deze moeten we winnen voor de 2e plek en een plek in de halve finales op 3 maart 2016 thuis bij Olde Veste. Nunspeet ruikt ook de halve finales en gaan er vol in. Wij echter ook en er ontstaat een mooie strijd, Olde Veste E1 trekt aan het langste eind en wint met 2-0. Halve finales zijn binnen! 3 maart bij Olde Veste vervolg van dit verhaal!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top