logo Olde Veste
Baby & Tienerspeciaalzaak Dinkey Winkey zet F3 in het nieuw

Baby & Tienerspeciaalzaak Dinkey Winkey zet F3 in het nieuw

Nieuwsbericht

Helmar Bakker, eigenaar van baby & tienerspeciaalzaak Dinkey Winkey uit Steenwijk, heeft F3 van Olde Veste in nieuwe wedstrijdkleding gestoken. Met maar liefst 500 m2 aan winkeloppervlak is het bedrijf van Helmar Bakker uitgegroeid tot één van de grootste baby & tienerspeciaalzaken in de wijde regio. Aan de Lange Baan is inmiddels een bedrijf ontstaan dat de topmerken uit de branche in huis heeft. Niet alleen Wandelwagens, Buggy’s en autostoelen behoren tot het assortiment maar ook complete baby en tienerkamers zijn aan de Lijnbaan te bezichtigen. Uiteraard speelt Helmar Bakker in op de nieuwe ontwikkelingen en heeft naast de winkel ingespeeld op het internet gebeuren. Via de webwinkel, www.dinkeywinkey.nl, kunnen de klanten 24 uur per dag hun bestellingen doen. Zaterdag 19 september bood Helmar Bakker het jeugdteam van Olde Veste de nieuwe wedstrijdkleding aan. Iets wat uiteraard gepaard ging met de gebruikelijke bloemen. dinky-winkey-en-F3   Op de foto naast sponsor Helmar Bakker, rechts staand, Sytze Meijer - Roy Ten Veen - Stefan Moes - Rick van Oudheusden Ivan Dummer - Stijn Bergsma - Anas Dini - Hes Lubbinge - Tygo Mol Flip van Meel - Tygo Meijer - Nathan van Oudheusden Bowen Borst Kelvin Sekyere ontbreekt op de foto.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top