logo Olde Veste
De uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 3 oktober

De uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 3 oktober

Nieuwsbericht

Een later bericht vanwege de drukte met de geboorte van een vierde kleindochter. A junioren De vier  A teams verloren allen. B junioren B1 won in Emmen met 3-0, B2 ging kansloos bij MSC B1 onderuit. B3 verloor thuis met 4-7. B4 werd op verzoek tegenstander uitgesteld. C junioren C1 blijft medekoploper na de winst van 5-0 thuis tegen Rohda Raalte. C2 speelde een spannende pot tegen ZFC Zuidlaren, verloor helaas met 1-2. Hier kwam de KNVB scheidsrechter niet opdagen en floot Johan Dolstra een verdienstelijk partij. C3 winst, C4 winst, C5 verloor bij Trinitas C1 met 3-1. C6 winst en C7 winst tegen Uffelte C1 met 5-3. D pupillen D1 winst bij MSC D1 met 0-1. D2 speelde wederom niet, tegenstander te weinig mensen , D3 mooie winst met 5-0. D4 verlies en D5 gelijk bij Steenwijk. Bijzonderheid hier: scheidsrechter deelde een gele kaart uit aan speler van Olde Veste en noteerde deze ook op wedstrijdformulier. D6 verloor helaas. E pupillen E1 , weer winst nu 3-2 tegen HZVV. Zijn alleen koploper. E2 verlies tegen FVC E3. E3 fraaie winst tegen SVN’69 E1 met 4-2. E4 verlies in Wolvega, E5, verlies, E6 ruime winst 0-14. E7 verlies bij Steenwijk E3 en E8 winst met 9-3. F pupillen F1 mooie pot voetbal tegen Urk F1, 0-0. F2 winst in Wolvega met 2-6. F3 winst thuis 5-3. F4 17-1 verliest tegen MSC F2. F5 verliest met 0-14, F6 verliest 15-1 en F7 verliest 8-0. Gelukkig won F8 met 4-0. Dames Vrouwen 1 winst, vrouwen 3 ook. MC1 winst met 2-11. MC2 en MC3 verloren helaas. MD1 verloor thuis van St.wold/ W’oord MD1 met 1-3. Md2 winst en ME1 ook weer winst 1-3. Nieuws van het cursus front. De pupillen trainers cursus heeft inmiddels al weer 2 vrijdagavonden  achter de rug. Hier doen 5 mensen van Olde Veste aan mee te weten: William Smit, Henry Zomerdijk, Harm Veyer, Aline Moes en Patrcica Bos. Aantal avonden 8. Op 30 oktober start de Frans Hoek keeperscursus. Deelnemers namens Olde Veste : Johan Veldhuis en Richard Strijker Aantal avonden 4. Pupillen scheidsrechters cursus intern 12-13 spelers uit de C en B junioren hebben zich gemeld voor de interne scheidsrechterscursus die Lennart Fledderus en Johan Dolstra gaan houden. Aantal avonden 2. Verenigingsscheidsrechter Bij Steenwijkerwold is maandag  5 oktober een cursus gestart. Hier doen 2 mensen van Olde Veste aan mee namelijk: Dirk Tuenter en Dennis Jeroense. Aantal avonden 4.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top