logo Olde Veste
F1 door in 6×6 toernooi PEC Zwolle

F1 door in 6×6 toernooi PEC Zwolle

Nieuwsbericht

Onze toppers van F1 hebben zich vanmiddag op de velden bij FC Meppel uiteindelijk overtuigend geplaatst voor de halve finales van het 6x6 toernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door PEC Zwolle voor de met PEC samenwerkende verenigingen.  Deze halve finales zijn op 2 maart 2016 op de velden van D’Olde Veste ’54. Een reden te meer om blij te zijn met dit prachtige resultaat.  Het begin was stroef. De mannen waren duidelijk onder de indruk van de rondlopende scouts en moesten wennen aan het kleine veld. De eerste wedstrijd werd ongelukkig gelijk gespeeld en de tweede nipt verloren. Daarna ging het roer om en goed ook. Daar was geen boterham met pindakaas voor nodig. Wedstrijd drie tot en met zes werden overtuigend en met  steeds beter voetbal gewonnen. Onze keeper kwam niet meer in de problemen en de ene goal was nog mooier dan de andere.  Wat een inzet, wat een beleving, wat een klasse! In een poule met FC Meppel, Alcides en Nunspeet haalden wij 13 punten, met een doelsaldo van 9 voor en 2 tegen. Als de mannen doorkrijgen hoe goed ze kunnen voetballen en dit ook gaan uitstralen, dan staat ons nog veel mooie dingen te wachten. We zien jullie graag op 2 maart 2016 bij de halve finales op het Olde Veste terrein !.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top