logo Olde Veste

Afsluiting cursus PUPILLENTRAINER

Nieuwsbericht

Op vrijdag 27 november is de cursus pupillentrainer afgesloten met het uitreiken van de certificaten. 2 studenten moeten nog een training uitvoeren en hopen dan het certificaat ook te halen. IMG_8403_bewerkt-1 (2) De cursus werd gegeven door docent Harry Lefferts namens de KNVB . Op een drietal avonden had Geert Jan de Grip de leiding over de cursus vanwege  een test voor zijn docentenleiding. Eind september is gestart met deze cursus die bestond uit training geven aan F, E en D pupillen.  De oefengroepen waren spelers van clubs van de deelnemende cursisten. De organisatie van de cursus was in handen van Johan Dolstra namens Olde Veste. Na het uitreiken van de certificaten werd Harry Lefferts bedankt voor zijn inbreng en namens Olde Veste werd een bos bloemen overhandigd. De geslaagden van Olde Veste : Aline Moes, Henry Zomerdijk, William Smit en Harm Veyer. Patricia Bos hoopt eerdaags haar diploma ook binnen te krijgen. IMG_8419_bewerkt-1 (2) De Deelnemers van de overige clubs kwamen van :  Steenwijkerwold, Staphorst, SNV’69, HZVV, Veno en De Blesse. De kantinecommissie van Olde Veste /Rianne Strijker nog bedankt voor de hapjes en de consumptie op deze avond. Adri van Sleen bedankt voor de foto's.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top