logo Olde Veste
De bijzonderheden en wetenswaardigheden van zaterdag 14 november

De bijzonderheden en wetenswaardigheden van zaterdag 14 november

Nieuwsbericht

De bijzonderheden en wetenswaardigheden van zaterdag 14 november waarbij de intocht van Sinterklaas in Meppel en Steenwijk en de gebeurtenissen in de wereld ( Parijs) blijdschap en maar ook ongeloof met zich meebrachten. Er stonden 24 thuiswedstrijden op het programma. Op vrijdag had de consult een tweetal grasvelden al afgelast, zaterdagmorgen kwam daar nog een veld bij. Gespeeld zijn uit eindelijk 12 wedstrijden. De resultaten: A junioren A1 speelt gelijk, evenals A2. A4 verloor met grote cijfers. B junioren B1 verloor van Go ahead Eagles B1 met 0-6. B3 ging niet door omdat de tegenstander niet kwam opdagen. C junioren C1 won uit bij DZOK C1 met 0-3. Blijven op 1 punt staan van koploper HZVV.  Maandagavond werd zeer verdienstelijk in het stadion van FC Emmen met 3-2 verloren van Emmen C1, eerste divisie. De rest van de C teams had een vrije dag. D pupillen D1 speelde gelijk met 2-2. De knvb had een officiele scheids aangesteld. D3 speelde gelijk en D6 verloor. E pupillen E1 verloor en dat is uniek voor dit team. Achilles 1894 E1 won met 4-2. E2 dit keer verlies met 1-4 tegen Joure E2. E3 gelijk, E5 winst met 1-4. E7 wint met 5-3 en E8 verliest bij Rouveen E3. F pupillen F1 wint mooi bij Heerenveense Boys F1 met 3-5. F2 wint met 4-0. F5 verlies tegen Steenwijk F2 , F6 ook verlies tegen Steenwijk F1. F7 verliest van Diever-Wapse F1. Dames Vrouwen 1 wordt ruim van het veld getikt met 9-2. Een uitslag die de laatste jaren niet is voorgekomen. Vrouwen 3 wint. MC1 won door de week al bij Ruinerwold , MC3 verloor  en MD2 wint bij Ruinerwold MD1 met 2-9. Senioren Het eerste verliest vandaag weer 2 punten, de bloften winnen van HZVV met 2-0 en senioren 3 speelt gelijk bij Rouveen 2.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top