logo Olde Veste
F1 door in de beker na thriller!

F1 door in de beker na thriller!

Nieuwsbericht

Onze toppers van F1 en de mannen plus dame van DEZS F1 hebben het publiek in Zwartsluis getrakteerd op een waar spektakel stuk. Vooraf was door onze coach deze sterke tegenstander al goed geanalyseerd. De 1e helft ging gelijk op en eindigde in 1-1. Na de pauze kwamen we op 2-1 en kregen de mogelijkheden om door te drukken met een paar goede kansen en een schot onderkant lat. Beide ploegen voelden de druk van deze belangrijke wedstrijd. De laatste vijf minuten waren weer voor de tegenstander met een gelijkmaker vlak voor tijd.  Penaltys moesten de beslissing brengen. Beide teams schoten er vier van de vijf onberispelijk in. Uiteindelijk werd de zesde strafschop gestopt door onze keeper. Grote klasse! De volgende tegenstander in het beker toernooi zal zeker zwaarder worden en zal vooraf nog uitgebreider geanalyseerd moeten worden. We hopen dit keer op een thuiswedstrijd met veel publiek. Daar hebben deze toppers recht op. En onze coach? Die loopt nu nog de polonaise !.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top