logo Olde Veste
MD1 verhoogt doelpuntensaldo naar 57!

MD1 verhoogt doelpuntensaldo naar 57!

Nieuwsbericht

Zaterdag 7 november 2015 stond een wedstrijd tegen Beilen MD1 gepland. De uitwedstrijd tegen Beilen met gewonnen met 0-6, dus de meiden begonnen al met een positieve instelling. Om 08:15 stond iedereen al klaar bij OV om zich te gaan omkleden. Coach Henk Lugtmeijer was druk bezig om een oranje tenue tas te regelen en trainster Emma Lukas vulde ondertussen alle gegevens in. In de originele kleuren gingen de meiden de warming up doen. Ongeveer 10 minuten voor tijd moesten de meiden als een gek weer omkleden. Precies op tijd kwamen de meiden in oranje tenues aangelopen. De laatste aanwijzingen werden gegeven en ook de opstelling werd nog een keer duidelijk verteld. Het belangrijkste was gelijk druk zetten vanaf minuut 1. Het startsignaal werd gegeven door scheidsrechter Arjan Zomerdijk, die een goede wedstrijd heeft gefloten. Oldeveste gaf gelijk druk en dat werd ook snel beloond met een doelpunt van Sander Splinter. Oldeveste laat goed voetbal zien en creëert wederom weer wat kansen, maar Caitlin Hoekstra mist. Niet veel later is het Joëlle Splinter die de 2-0 binnen schiet. Beilen heeft de eerste helft niet veel inbreng. Oldeveste blijft de druk zetten en zelfs de linksachter Esmeralda Schelhaas komt goed mee naar voren en weet met een prachtig afstandsschot het net te vinden. 3-0. De eerste wissel van trainster Emma Lukas is Mileen voor Lianne Grevelink. Lianne geeft een paar keer een goede pass, maar Beilen zit goed op te letten en weet deze ballen te onderscheppen. Tot de pass wel aankomt bij Sandra, ze haalt de achterlijn en geeft de bal voor, waardoor Anna Bult haar eerste doelpunt van de wedstrijd zet. Het staat 4-0 voor Oldeveste. Niet veel later probeert Lotte Lugtmeijer het van een afstandje. De keeper van Beilen zit goed op te letten en weet de bal te pakken. Daarna komt weer de linksback van Oldeveste mee oplopen en wederom weet Esmeralda het net te vinden. 5-0. De trainster wisselt Sandra voor Mileen. Oldeveste krijgt nog een paar kansen. Kim Suselbeek probeert de bal voor te zetten, maar krijgt hem niet lekker op haar schoen en de bal verdwijnt achter het doel en ook Esmeralda probeert het nog een keer van een afstand, maar ook deze bal wil er niet in. Uiteindelijk krijgt Oldeveste een corner. Anna geeft hem mooi voor en Kim weet hem prachtig in te koppen. De stand met rust word 6-0. De meiden hebben een rustige rust gehad. Trainster Emma was heel tevreden en heeft ook niks veranderd aan de opstelling. Het fluitsignaal klinkt en de meiden zetten weer volle bak druk. Aan het begin van de tweede helft wilt de bal er maar niet in. Het lijkt net alsof je keek naar de wedstrijd De Graafschap – PSV, aangezien Oldeveste wel meerdere scoringskansen achter elkaar hadden, maar er geen één in ging. Uiteindelijk was daar toch het verdiende doelpunt van Caitlin die overigens een geweldig wedstrijd voetbalde! Weer werden er meerdere kansen gecreëerd door Oldeveste en uiteindelijk wist dan Lianne te scoren. En de stand was alweer 8-0. Sandra kwam er weer in voor haar tweelingzus Joëlle. Vervolgens kwam Caitlin weer in actie. Ze maakte snelheid en behaalde de achterlijn. Met een fraai schot belande de bal in het doel en zo stond het alweer 9-0 voor de meiden van Oldeveste. Achterin gingen ze op aanwijzingen van de trainster één op één voetballen, zodat Annabel door kon schuiven naar het middenveld. Na deze verandering kwam er meer spanning bij het doel van Oldeveste, maar gelukkig stond keepster Clarina goed op te letten en wist een tegendoelpunt te voorkomen. Joëlle kwam er weer in en Kim kwam aan de kant zitten. Maar niet lang daarna werd ze weer gewisseld, aangezien Lotte ongelukkig met haar hoofd op de grond was gekomen. Oldeveste ging gelijk weer in de aanval. Joëlle sprintte met de bal naar de achterlijn en gaf een mooie voorzet waardoor Anna de bal in kon tikken. 10-0. Oldeveste maakte mooie driehoekjes en was mooi aan het tikken. Mileen kreeg de bal op rand 16 perfect voor haar en schoot hem snoeihard in het doel. Het was 11-0 en er waren nog ruim 5 minuten te gaan. Namens de verdienste van Lianne, die een prachtige pass gaf op Joëlle, schoot Joëlle de bal over de keeper heen. 12-0. Het was een mooie wedstrijd om te zien en zeker een goede warming up voor volgende week. Dan staat de wedstrijd tegen de koploper op het programma.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top