logo Olde Veste
Kevin de Vries terug bij v.v. d’ Olde Veste ‘54

Kevin de Vries terug bij v.v. d’ Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

  KevindeVries De 22 jarige talentvolle verdediger Kevin de Vries speelt volgend seizoen weer voor Olde Veste. Op dit moment is de in Steenwijk woonachtige verdediger een vaste kracht in het 1e elftal van hoofdklasser Alcides (Meppel). Kevin is voor Olde Veste geen onbekende. Hij heeft een aantal jaren in jeugdopleiding bij Olde Veste gespeeld en had op 18 jarige leeftijd al een vaste plaats in het eerste elftal. Na een uitstapje naar Alcides keert hij dus volgend seizoen terug op het oude nest. “Ik verheug me op de samenwerking met het trainersduo Blom en Brandsma en ben blij dat ik weer met mijn vrienden kan gaan spelen”, vertelt Kevin. De bestuursgroep Technische Zaken is zeer verheugd met de komst van Kevin. Bestuursgroep Technische Zaken  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top