logo Olde Veste
MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

Nieuwsbericht

 

Hans Hubers
created by photogrid Op een grijze zaterdagmorgen in december staat Hans weer klaar om een wedstrijd te fluiten. Deze keer leidt hij C6. Met het fluitje, horloge en het notitieblokje in de hand stapt hij met veel plezier het veld op. Het liefst houdt Hans zich bezig met de jongste jeugd, van de F-jes tot de C pupillen. Hij is niet alleen als scheidsrechter actief, maar ook als trainer. Hij traint nu een F-team. ‘Het is ontzettend leuk om met kinderen te werken’, vertelt Hans. Hij is trots op de jongens die hij heeft getraind en die nu een plek hebben in het eerste elftal. ‘Dat betekent dat je ze toch iets hebt meegegeven om door te kunnen stromen en zich als voetballer zo te ontwikkelen’. Met veel plezier denkt hij terug aan de buitenlandse toernooien waar hij als trainer en begeleider mee ging met de D-tjes met fietstochten door de grotten, karten en waar ’s nachts 15 pizza’s werden besteld. Een leuke tijd! Het voetbalverleden van Hans zelf ligt vooral aan de Meppellerweg bij VV Steenwijk, zijn carrière heeft hij echter afgesloten in het magix six bij ‘d Olde Veste 54! ‘Niet veel gepresteerd bij OV dus, alleen veel gelachen in het zesde en dat is ook belangrijk!’ Hans is een man met een eigen visie, die veel voor de club doet. ‘Maar ik doe het met veel plezier’, zegt Hans lachend, ‘anders hield ik dat niet 21 jaar vol he!’  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top