logo Olde Veste
Real Madrid in juli 2016 weer bij d’Olde Veste ’54

Real Madrid in juli 2016 weer bij d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Real Madrid in juli 2016 weer met voetbalschool naar v.v. d' Olde Veste '54 in Steenwijk

2015fbNet als vorig jaar vindt komende zomer bij v.v. d’Olde Veste ’54 weer de voetbalschool plaats van de Real Madrid Foundation Clinics. Sinds 2015 is v.v. d’Olde Veste ’54 partner van Real Madrid. De Real Madrid voetbalschool strijkt van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli 2016 (van 9.30 uur tot 15.30 uur) neer bij v.v. d’Olde Veste ‘54. (Dit is de eerste week van de zomervakantie van de basisscholen.) Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar. Op de officiële site www.frmclinics.com is meer informatie te vinden en kunnen deelnemers zich aanmelden. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. komt nieuwe van_____jpeg poster Steenwijk

Real Madrid Foundation Clinics blij met v.v d'Olde Veste '54

Olde Veste '54Vorig jaar isfundación_real_madrid_pdf_-_adobe_reader deze samenwerking tussen Real Madrid en v.v. d’Olde Veste’54 begonnen met een zeer succesvolle 5-daagse trainingsweek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat beide partijen deze samenwerking voort zetten. Er is zelfs sprake van een uitbreiding van het aantal deelnemers. Was dit vorig jaar nog begrensd op maximaal 40 deelnemers, voor dit jaar is er sprake van een verdubbeling naar 80 deelnemers! De Spaanse voetbalclub Real Madrid is, via haar stichting Fundación Real Madrid, in 2015 begonnen met voetbalscholen in Nederland. Deze voetbalschool biedt 5 dagen voetbaltraining aan op verschillende locaties in Nederland. Wereldwijd vinden in meer dan 60 landen deze trainingsweken plaats. In 2016 vinden op 8 locaties in Nederland deze trainingsweken plaats. De opbrengsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundacion Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten. Wereldwijd zijn dat er meer dan 300. De training Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA-gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding, die haar thuis basis heeft in Ciuad Deportiva. Er wordt gewerkt aan de “zwakke” punten en de potentie wordt verbeterd met de modernste trainingstechnieken. De jongens en meiden worden getraind als een prof en leren wat het betekent onderdeel te zijn van een team. De hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor deze clinics een shirt ontworpen, alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas en een Adidas bal. De beste spelers naar Madrid De vijf beste spelers tijdens elke trainingsweek worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen scouts van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy in Spanje. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Foundation Real Madrid. partnerlogo Nederland
Deel dit bericht

share op facebook  
Top