logo Olde Veste
Uitslagen zaalvoetbal 16 januari 2016

Uitslagen zaalvoetbal 16 januari 2016

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 16 januari is weer een ronde geweest in de sporthallen Dalzicht en het Racketcentrum in Tuk. Bij de start van het zaalvoetbal is op indrukwekkende wijze een minuut stilte gehouden in beide hallen. In Tuk bij de start van elke eerste wedstrijd van een poule van de F pupillen. Lennard de Boer is namelijk afgelopen woensdag plotseling overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Op 39 jarige leeftijd. Lennard was een voetbalvriend en zeer betrokken bij het zaalvoetbal van zijn club Giethoorn alsmede met het Steenwijkerland E pupillen toernooi/ veld waar hij er een groot succes van heeft gemaakt. Wij zullen Lennard gaan missen. Uitslagen en standen zaalvoetbal 16 januari 2015-2016  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top