logo Olde Veste
Voorbeschouwing 30-01-2016

Voorbeschouwing 30-01-2016

Nieuwsbericht

ASV Dronten – vv d’Olde Veste ’54

Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen ASV Dronten te Dronten op het asvdprogramma. Na de overwinning van afgelopen zaterdag tegen PKC, wacht ons een tegenstander die dit jaar prima acteert in de eerste klasse, na het behalen van de eerste periode staan ze momenteel op de derde plaats. In punten gelijk met onze jongens, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Waar wij afgelopen zaterdag na een enerverende strijd een 5-2 winst behaalden tegen concurrent PKC en hierdoor naar boven kunnen blijven kijken, moest ASV Dronten het doen met een oefenwedstrijd. Dus waar bij ons het competitiegevoel weer in de benen zit, zal het voor ASV Dronten de eerste “echte” wedstrijd na de winterstop worden. Gezien de thuiswedstrijd mogen we weer een mooie wedstrijd tegemoet zien van twee voetballende ploegen met als doel de derde plek te behouden of in de wacht te slepen. tribuneWe hopen na het succes van afgelopen zaterdag dat onze supporters ons dan ook weer zullen steunen tijdens de uitwedstrijd tegen ASV Dronten, waar op het burgemeester Dekker sportpark aan de Educalaan 29 om 15:00 wordt afgetrapt. Het sportpark is voorzien van een overdekte tribune, dus diegene die het kapsel graag droog houdt kan ook rustig de reis naar Dronten ondernemen.asvd Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (vertrektijd 12:30 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)
Deel dit bericht

share op facebook  
Top