logo Olde Veste
Yannick Kaluzi terug bij v.v. d’ Olde Veste ’54

Yannick Kaluzi terug bij v.v. d’ Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Na Kevin de Vries keert ook Yannick Kaluzi terug bij Olde Veste. Kaluzi maakte in 2012 vanuit de jeugd van Olde Veste de overstap naar hoofdklasser Alcides, waar hij als spits regelmatig het net wist te vinden. Kaluzi is oorspronkelijk afkomstig uit de jeugd van FC Oldemarkt, maar hij maakte al op heel jonge leeftijd de overstap naar Olde Veste, waar hij vanaf de C’s tot en met de A1 in de jeugd speelde. Na de A1 koos hij voor Alcides waar hij direct een basis plaats in het eerste elftal veroverde. Kaluzi bleek voor Alcides niet alleen belangrijk als doelpuntenmaker, maar ook als aanspeelpunt en handenbinder van menige verdediging. Met ingang van het volgend seizoen is Yannick Kaluzi dus weer aan de Parallelweg te zien. Yannick: “Ik heb erg veel zin om weer voor Olde Veste te gaan spelen en ik hoop dat ik ze kan helpen om de stap te maken naar de hoofdklasse. Olde Veste speelt over het algemeen vrij aanvallend en vaak op de helft van de tegenstander. Dat voetbal ligt mij wel. De ploeg creëert veel kansen en dat betekent dat je als spits veel in scoringspositie komt. Bovendien ken ik natuurlijk heel veel jongens en het voelt goed om weer in Steenwijk te gaan spelen”. Trainer Brandsma: “We zijn blij dat Yannick er bij komt volgend seizoen. Voorin zitten we wat krap in de spelers en een speler als Yannick kunnen we heel goed gebruiken”. Trainer Blom: “We kennen Yannick nog vanuit de wedstrijden die we met MSC tegen Alcides speelden en daarin bleek hij voor de MSC verdediging altijd lastig te bespelen. Het is een sterke spits die makkelijk scoort en daarom van veel waarde voor Olde Veste kan zijn”. Olde Veste is blij met de komst van Yannick en we wensen hem veel succes. Bestuursgroep Technische Zaken.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top