logo Olde Veste
Coachavond KNVB in teken certificeringproces

Coachavond KNVB in teken certificeringproces

Nieuwsbericht

Op woensdag 17 februari is een eerste succesvolle- en zeer goed bezochte avond  gehouden voor trainers. Leiders waren ook van harte welkom die op zaterdag ook een coachende rol hebben. De avond werd begeleid door Ab vd Velde, technisch coördinator bij de KNVB.  De aftrap werd gedaan door Johan Dolstra waarbij Ab alvast dank werd gezegd voor het werk wat hij al heeft uitgevoerd voor ons.  De opkomst voor deze avond is prima met 41 personen. WP_20160217_19_19_09_Rich Aan de hand van een presentatie en inbreng van de deelnemers werd in kaart gebracht waar trainingen aan moeten voldoen, diverse voorwaarden voor het coachen en begeleiden van spelers en wat er wellicht verbeterd kan worden. Na het pauze gedeelte werd in groepjes gewerkt, een gezamenlijke terugkoppeling gedaan. Om 22.15 uur werd de avond afgesloten door Marco de Grip, hoofd jeugdopleiding. De uitkomsten van vanavond zullen voor eind maart uitgewerkt zijn en vormen een onderdeel voor het overleg op de tweede bijeenkomst op 30 maart. Voor deze avond is het van belang dat alle trainers en leiders aanwezig zijn. Een uitnodiging volgt nog hiervoor maar noteer de datum vast in je agenda. ( zal iets korter duren dan deze avond) Dank aan alle aanwezigen voor hun inbreng, Ab vd Velde en de kantinecommissie. Johan Dolstra Marco de Grip  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top