logo Olde Veste

De blauwe gele trein dendert door

Nieuwsbericht

Om 14:30 werd er afgtrapt in Steenwijk, een thuiswedstrijd voor Olde Veste tegen Leeuwarden Zwaluwen. Een rommelig begin van beide ploegen. Olde Veste die het zichzelf erg moeilijk maakt door niet te gaan voetballen, geeft zelfs een paar kleine kansen weg door een miscommunicatie binnen de ploeg. Na een kwartier gespeeld te hebben, lijkt Olde Veste wat meer grip op de wedstrijd te krijgen.  Er worden kansen gecreërd, maar dit mag zich nog niet uitbetalen in een doelpunt. Een vrije trap die goed word ingeschoten door de Vente, maar ook deze wordt net gekeerd door de doelman van de Zwaluwen. In de 30e min speelt Olde Veste weer een kans vrij, dit keer stuit Bijlsma van dichtbij op de keeper. In de 43e min een prima opening van Bakker op Nijstad, waarna hij door kan lopen en de bal breed legt voor Kruisweg die tekent voor de 1-0! De 2e helft is begonnen, Olde Veste die er kort opzit en veel 2e ballen weet te winnen, neemt het heft in eigen handen. In 51e min geeft Kruisweg een goede voorzet vanaf links waarna Nijstad deze binnen kan tikken, 2-0. De ploeg uit steenwijk heeft het overwicht in de wedstrijd! Na 65 min mag Sjouke P. aanleggen voor een vrije trap, deze schiet hij heerlijk in de rechterbovenhoek achter de doelman van de Zwaluwen 3-0. Nog geen 3 minuten later komt Kruisweg op vanaf rechts en legt hij de bal terug op Kloeten, die de 4-0 binnen schiet. 5 Minuten later vergeet Kloeten de bal achter de keeper te leggen. In de 79e min komt Nijstad 1 op 1 en laat zien dat hij een afmaker is. 5-0 In het slot van de wedstrijd verkijkt Holleboom zich op een hogebal en laat deze los, zo kan de rechtsbuiten van de Zwaluwen de eer nog redden en tekent hij voor de 5-1. Opstelling: Olde Veste Tom Holleboom, Gideon Vellinga, Joy Okenga, Danny Bijlsma, Sjouke Pieter Oosterling Friso Bakker, Sander Nijstad, Jordy Blijham, Clint Kruisweg, Wilco v Luik, Patrick de Vente, Wissels: Gerrald Kloeten, Maik Scheltinga Opstelling: Leeuwarden Zwaluwen Kuperus Visser, Helfferich, Bootsma, Dykstra, Reitsma, Grendel, Feenstra, Rozendaal, Kampen, Elzinga
Deel dit bericht

share op facebook  
Top