logo Olde Veste
Guido Wind nieuwe trainer Olde Veste A1

Guido Wind nieuwe trainer Olde Veste A1

Nieuwsbericht

Deze week zijn v.v. d’ Olde Veste ’54 en Guido Wind het eens geworden over de aanstelling als trainer van Olde Veste A1. Guido is 26 jaar en woont samen met zijn vriendin Eline in Vollenhove. Hij   is op dit moment trainer van de A1 van CVVO. Guido is in het bezit van het trainersdiploma TC 2 en is al geruime tijd jeugdtrainer, eerst een aantal jaren bij verschillende jeugdteams van Veno, daarna trainde hij twee jaar de C1 junioren van Flevo Boys uit Emmeloord en dit seizoen de A1 junioren van CVVO uit Lemmer. Dit team staat op dit moment bovenaan in de hoofdklasse. Guido is in het dagelijks leven vestigingsmanager bij een uitzendbureau in Zwolle en voetbalt ook nog op zondag als centrale verdediger in het eerste elftal van Veno. Hij volgt Jasper Bouma op die na dit seizoen vertrekt en hoofdtrainer wordt bij BCV uit Bergum. Wij wensen Guido veel succes.   Bestuursgroep Technische Zaken
Deel dit bericht

share op facebook  
Top