logo Olde Veste
Update van het zaalvoetbal na zaterdag 6 februari

Update van het zaalvoetbal na zaterdag 6 februari

Nieuwsbericht

Op zaterdag 6 februari is de laatste ronde voor de E pupillen,ME meisjes en de C junioren gespeeld. Op deze dag gingen Olde Veste E4, E6 en E7 een spannende ronde in als mede kandidaat kampioenskandidaat. Het mocht helaas niet lukken. Steenwijk E1, Willemsoord E1 en Steenwijk E3 werden de kampioenen in poule E2, E3 en E4. Kampioen werd wel Olde Veste E1 in poule E1. ME1 werd ook overtuigend eerste in haar poule. Bij de C junioren zijn Steenwijkerwold C1, Olde Veste C4, C5 en C6 met een team eerste geworden. Op zaterdag 13 februari zal de laatste ronde worden gespeeld voor de F pupillen in het Racketcentrum en in Oldemarkt gaan de D pupillen, jongens en meisjes uitmaken wie de kampioenen zullen worden. De huldiging van de zaalkampioenen in de F, E en D pupillen zal plaats vinden op zaterdag 27 februari tijdens het voetbaldiploma voor E en F pupillen. Uitslagen en standen zaalvoetbal 2015-2016
Deel dit bericht

share op facebook  
Top