logo Olde Veste

Olde Veste VR1 verliest van fysiek sterkere Hollandscheveld VR1

Nieuwsbericht

Olde Veste begint de oefenwedstrijd tegen Hollandscheveld met fris aanvalsspel. De oefenwedstrijdthuisploeg heeft een licht veldoverwicht. Hollandscheveld combineert goed, maar komt er niet doorheen. In de 23e minuut geeft Krista Koster een goede voorzet op Nathalie Donkersloot. Met een vlammend schot in de linkerhoek maakt zij de 1-0. Hollandscheveld doet er meteen een schepje bovenop en scoort na een snelle aanval vier minuten later alweer de gelijkmaker. De teams zijn nu qua veldspel aan elkaar gewaagd. Het verschil zit hem in de effectiviteit van Hollandscheveld. Na balverlies van Olde Veste op het middelveld gaat de tweede kans er ook in: 1-2. De laatste tien minuten van de eerste helft kan Olde Veste de achterstand niet wegwerken. Olde Veste begint de tweede helft aanvallend. Ze creëert meerdere kansen, maar de bal gaat er niet in. Hollandscheveld, dat steeds meer grip op de wedstrijd krijgt, is Olde Veste fysiek de baas. shutterstock_80265058De uitploeg blijft heel effectief met haar kansen omgaan, ook de derde kans wordt benut. In de 66e minuut staat het 1-3. Olde Veste blijft het wel proberen, maar grote kansen krijgt het niet meer. In de 77e minuut doet het team nog iets terug. Nathalie schiet een vrije trap fraai in en brengt de stand op 2-3. De eindfase voetbalt Olde Veste fanatiek door. De toeschouwers zien een aantrekkelijk duel. Een gelijkmaker zou verdiend zijn geweest, maar Olde Veste moet toch de meerdere erkennen in Hollandscheveld wat effectiever en fysiek sterker is. Opstelling: Renée Onderweegs, Eva Marijke Moritz, Krista Koster, Michelle Brus, Nynke Keulen, Ricky Esselink, Leonie de Weert, Jade Griffith (62e min: Eva de Jong), Nathalie Donkersloot, Lotte Folkersma (29e min: Eva de Jong), Britt Timmerman.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top