logo Olde Veste

Olde Veste VR1 wint harde wedstrijd van ACV VR1

Nieuwsbericht

Olde Veste VR1 begint haar thuiswedstrijd tegen ACV VR1 uit Assen onrustig. Aan samenspel komt het nauwelijks toe. De tegenstander zet veel druk. Olde Veste moet daarom vaak kiezen voor het wegrossen van de bal. Na twintig minuten golft het spel wat meer op en neer. Echte kansen zijn er voor beide partijen niet. Beide teams spelen fel en knokken om elke bal. De verdediging van Olde Veste houdt goed stand. De aanvalsters komen op hun beurt ook niet door de verdediging van ACV. Totdat Leonie de Weert de bal krijgt aangespeeld. Zij zet goed door en behoudt balbezit. Van afstand schiet ze de bal geweldig binnen. De goed spelende, maar kleine keeper van ACV, kan er niet meer bijkomen. In de tweede helft zet ACV een tandje bij. Het team speelt met nog meer pressie. Olde Veste moet alle zeilen bijzetten om de ploeg af te stoppen. Dat lukt niet altijd, maar de Drentse vrouwen lukt het niet om te scoren. De wedstrijd verhardt en speelt zich vooral af op de helft van Olde Veste. Een paar keer kan de thuisploeg counteren. Het levert goede kansen op voor Eva de Jong, Josiene Mijnen en Britt Timmerman. Beide partijen maken overtredingen, met meerdere blessurebehandelingen tot gevolg. Olde Veste gaat vlak voor het eind door het oog van de naald als ACV een 100% kans krijgt voor de gelijkmaker. Olde Veste mazzelt, de bal gaat net naast. Het blijft spannend tot de allerlaatste minuut. Gelukkig voor Olde Veste trekt scheidsrechter Michael Kouroukonis niet veel blessuretijd bij. Als hij affluit is dat een opluchting voor de thuisploeg. Dankzij hard werken heeft ze de overwinning veilig gesteld van naaste concurrent ACV.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top