logo Olde Veste
Uitslagen van zaterdag 20 februari.

Uitslagen van zaterdag 20 februari.

Nieuwsbericht

De morgen begon nat maar gelijkelijk werd het droog en aangenaam. De grasvelden konden niet bespeeld worden, nog te nat, te lang gras. Hopelijk wordt het aankomende week beter en kan er ook gerold worden en wellicht kan de kapper het gras wat inkorten. De uitslagen waarbij thuis 3 wedstrijden, die op gras gepland stonden niet door gingen. A junioren A1 speelde gelijk, 1-1. Winst was beter geweest vandaag tegen deze concurrent. A2 won van NOK A1. Team krijgt vertrouwen. B junioren B1 won met 4-0 van Emmen B1. B3 verloor de uitwedstrijd bij HH’97 B2 met 5-1. C junioren C1 won met 2-0 bij Rohda Raalte C1. Eb blijft op één punt van koploper HZVV C1 zitten. C2 behaalde een goed resultaat door uit met 2-3 te winnen van ZFC Zuidlaren C1. Daan Schipper was invaller keeper vandaag. C3 won met 0-4 bij Wolvega C2G en C4 wist weer niet te winnen, nu verlies met 0-5 tegen De Sweach C1. D pupillen D1 verloor de slotfase van MSC D1 met 1-2. D2 won met 6-0 thuis tegen De Weide D2G. E pupillen E1 won uit bij HZVV E1 met 1-7. Een mooie tweede helft gespeeld gaf de trainer met plezier aan. E2 verloor bij FVC E3 met 5-1. Vrouwen. Vrouwen 1 , vanmorgen al vroeg op pad, 10.30 in Groningen tegen Oranje Nassau Vr3. en winst met 0-1. Blijven verdienstelijk bij de eerste 4 meedraaien. Zaterdag 27 februari wordt het voetbaldiploma gehouden voor E en F pupillen. zie voor programma en tijden de site.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top