logo Olde Veste
Voorbeschouwing VIBOA – OV 20-02-2016

Voorbeschouwing VIBOA – OV 20-02-2016

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen VIBOA te Winsum op het programma. Na de overwinning van afgelopen zaterdag tegen Leeuwarder Zwaluwen wacht ons opnieuw een tegenstander die er op gebrand zal zijn om ons punten af te snoepen. VIBOA staat momenteel op de dertiende plek en zal er alles aan doen om vanuit deze positie de weg naar boven in te zetten, zoals zij dit vorig jaar ook hebben laten zien, wat uiteindelijk resulteerde in een achtste plek op de eindranglijst. Het is dan ook aan het team om de goede resultaten van de laatste weken voort te zetten. Al maakt een zwaluw nog geen zomer, na 5 mooie treffers tegen de Leeuwarder Zwaluwen gaan we het vizier op VIBOA richten, om onze plek in de top drie te behouden. We hopen na het succes van afgelopen zaterdag dat onze supporters ons dan ook weer zullen steunen tijdens de uitwedstrijd tegen VIBOA, waar op het sportpark aan de Schouwsterzijlerweg 7a om 14:30 wordt afgetrapt. Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (vertrektijd plusminus 11:30 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)    
Deel dit bericht

share op facebook  
Top