logo Olde Veste

Eerste thuisnederlaag voor Olde Veste

Nieuwsbericht

Olde Veste stond afgelopen zaterdag voor het eerst met lege handen na een thuiswedstrijd. Balk kwam als winnaar uit de strijd na een zwak begin van Olde Veste. Daar waar Olde veste slecht aan de wedstrijd begon, begon Balk veelbelovend. In de e0 tegen 2erste minuut na een ingooi van Olde Veste kwam Balk met een snelle omschakeling voor de goal. Een voorzet vanaf rechts werd binnengekopt. Vervolgens bleef Balk in hun spel. Fel, veel duelleren en uit de omschakeling kansen zoeken. In de 8ste minuut resulteerde het in de 0-2. Een vrije trap vanaf rechts kon vrij binnengekopt worden. In de 15e minuut maakte Sander Nijstad een felle overtreding. Na die overtreding ging het beter met Olde Veste. Na een ingooi van Olde Veste kwam de bal tussen Sander Nijstad en een middenvelder van Balk. Het duel werd gewonnen door Sander Nijstad die de bal vervolgens goed meegaf aan Jordy Blijham. Zijn schot kwam tegen het zijnet en zo was de eerste grote kans van Olde Veste een feit. Kort daarna scoorde Wilco van Luik uit een voorzet van Joy Okenge. Verrassend genoeg werd deze prima goal afgekeurd, maar in de 33ste minuut schoot Wilco van Luik de aansluitingstreffer alsnog na een keurige actie van Patrick de Vente. In de 2e helft begon Balk wederom prima. Uit de omschakeling bereikte de snelle linksbuiten de andere vleugelspeler en schoot de 1-3 binnen. En daarmee werd de wedstrijd eigenlijk op slot gegooid. Olde Veste kwam via Danny Bijlsma en daarna uit de rebound via Patrick de Vente heel dicht bij de 2-3 maar het mocht niet baten. Ook de 3 wissels konden een nederlaag niet voorkomen.

......... ZELFS MORINHO WAS ONTDAAN !! ..........

mourinho-kan-chelsea-eigenaar-geen-plek-in-top-vier-garanderen Volgende week is Olde Veste vrij en hopelijk kunnen de mannen van Blom en Brandsma zich weer herpakken in april. Op 2 april speel Olde Veste uit tegen Buitenpost. Balk -  Olde Veste 1-3. 0-1 Balk (1.) 0-2 Balk (8.) 1-2 Wilco van Luik (33.) 1-3 Balk (53.) Foto's van de wedstrijd: Olde Veste - Balk Foto's van de pupil van de week : Chiel Jaarsma van E2 Wissels: Gerald Kloeten voor Clint Kruisweg (66.) Wesley Kool voor Sander Nijstad (70.) Gideon Vellinga voor Mark-Homme van der Veen (75.) Nieuwe afbeelding
Deel dit bericht

share op facebook  
Top