logo Olde Veste
F1 naar finale in het PEC Zwolle stadion

F1 naar finale in het PEC Zwolle stadion

Nieuwsbericht

Woensdagmiddag was bij Olde Veste de halve finale van het 6x6 toernooi georganiseerd door PEC Zwolle. Acht hoofdklasse teams hadden zich geplaatst voor dit prestigieuze toernooi. De nummers een en twee plaatsen zich uiteindelijk voor de finale. De eerste twee wedstrijden werden door Olde Veste gelijk gespeeld tegen Rohda Raalte en FC Meppel. Daarna werd er gewonnen van VV Berkum en CSV Apeldoorn. De vijfde wedstrijd tegen SVI waren we niet scherp genoeg en werd nipt verloren van deze latere winnaar. De twee laatste wedstrijden moesten worden gewonnen om ons nog te kunnen plaatsen voor de finale. En dat lukte! Zonder meldonium maar gewoon met snelle jelle, dextro energy en bruine boterhammen met pindakaas en een flinke dosis tomeloze inzet! Eerst werd gewonnen van het sterke SV Lelystad. De laatste wedstrijd was een echte thriller. Lang keken we tegen een 0-1 achterstand aan maar in de laatste vijf minuten bogen de mannen dit om naar 3-1 winst tegen ZAC. Uiteindelijk goed voor een tweede plaats. supportersbusEen geweldige prestatie in dit sterke deelnemersveld. Als we allemaal scherp zijn kunnen wij als team prachtig voetbal laten zien en belonen we ons zelf met deze finale in het PEC Zwolle stadion op 19 maart als voorwedstrijd van PEC Zwolle tegen Willem II. De Olde Veste bus is volgende week zaterdag voor de toppers van F1!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top