logo Olde Veste
HZVV C1 – Oldeveste C1

HZVV C1 – Oldeveste C1

Nieuwsbericht

De topper in de derde divisie was vandaag de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2. HZVV heeft in de competitie een voorsprong van 1 punt. Van te voren is bekend dat degene die deze wedstrijd wint de beste papieren heeft voor het Kampioenschap. In de Hoogeveense Courant wordt het publiek dan ook opgeroepen om vandaag naar de gouden Hoogeveense generatie te gaan kijken. In de eerste helft zijn er kansen over en weer en gaat het redelijk gelijk op maar vlak voor de rust maakt OV dan toch de 0-1. Na de rust lijkt het een hele andere wedstrijd OV maakt direct de 0-2 en de 0-3 en de 0-4 en de 0-5 dan wordt het 1-5 maar uiteindelijk wordt het 1-6. Dit is voor de jongens van Oldeveste een heerlijke opsteker. Dirk van Dijken
Deel dit bericht

share op facebook  
Top