logo Olde Veste
Justin Torn en Brian van der Zweerde keren terug bij vv d’ Olde Veste ’54

Justin Torn en Brian van der Zweerde keren terug bij vv d’ Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Justin Torn (21) en Brian van der Zweerde (21) spelen volgend jaar weer voor Olde Veste. Nadat eerder Yannick Kaluzi en Kevin de Vries al bekend maakten dat ze volgend jaar weer voor Olde Veste spelen, kreeg de Bestuursgroep Technische Zaken in de afgelopen week ook het groene licht van Justin Torn en Brian van der Zweerde. Justin Torn, die de gehele jeugdopleiding bij Olde Veste doorliep, verliet de club nJustinTorn defa de periode bij de A-junioren. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar Alcides, speelde hij de afgelopen drie seizoen bij vv Steenwijk, waar hij zich ontwikkelde toch een van de dragende spelers. Als middenvelder of voorhoedespeler is hij een regelmatige uitblinker die ook vaak weet te scoren. Justin: “ik wil proberen of ik ook op een hoger niveau mee kan komen. Olde Veste biedt mij die gelegenheid en daar ben ik erg blij mee. Daarbij ken ik de club natuurlijk erg goed en ben ik blij dat er meer jongens, waar ik destijds mee samenspeelde, bij Olde Veste terug komen”. Brian van brianvanderzweerde defder Zweerde keert naar een kort uitstapje naar DVSV terug bij Olde Veste. Bij DVSV is Brian dit seizoen een zeer succesvolle spits die regelmatig scoort. Op dit moment heeft hij er al 15 in liggen. Brian: “ik miste Olde Veste en het niveau toch wel. Hoewel ik een hele fijne tijd bij DVSV heb gehad, wil ik toch graag weer op een hoger niveau voetballen. Ik hoop dat ik er in slaag om snel weer een basisplaats te veroveren. Ik zal er in ieder geval alles aan doen. Ik weet wat ik kan en ik heb er voldoende vertrouwen in”.   Olde Veste is blij dat beide spelers weer terug keren aan de Parallelweg en wenst ze veel succes bij de afronding van hun competitie bij vv Steenwijk en DVSV. Bestuursgroep Technische Zaken.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top