logo Olde Veste
Ook Bas Flobbe en Jacob Vellekoop terug bij vv d’ Olde Veste ’54

Ook Bas Flobbe en Jacob Vellekoop terug bij vv d’ Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Ook Bas Flobbe en Jacob Vellekoop keren terug bij Olde Veste. Bas Flobbe (22 jaar en verdediger) besloot eind vorig seizoen te stoppen met voetbal om tijdelijk voorrang te geven aan zijn studie. Maar na 1 jaar (voetbal)pauze begon het toch weer te kriebelen. Bas: “mede omdat er zoveel jongens terug komen waarmee ik in de jeugd heb gespeeld, heb ik ook ontzettend veel zin gekregen om weer te beginnen. Daarbij kan ik het voetbal volgend seizoen prima combineren met mijn studie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. En eigenlijk kan ik het voetbal ook niet missen”. Flobbe-Bas-115x150 Ook voor Jacob Vellekoop (22 jaar en middenvelder) was de terugkeer van een aantal voormalige teamgenoten mede een reden om weer voor Olde Veste te kiezen. Jacob, die tot en met de C junioren bij SC Heerenveen speelde, kwam in de B- en A junioren uit voor Olde Veste. Hij maakte als A junior al zijn debuut in het 1e elftal. Na de A-junioren ruilde hij Olde Veste kort in voor Alcides en vv Steenwijk om later bij Willemsoord terecht te komen. Als middenvelder scoort hij regelmatig . Jacob: “ik vind dat ik op dit moment op een te laag niveau speel en onvoldoende uit mezelf haal. Ik heb voor mezelf vastgesteld dat wanneer ik nog hogerop wil, ik dat nu moet doen. Ik ben nog jong en heb nu nog de kans. Langer wachten maakt het alleen maar moeilijker. Ik ga mijn best er voor doen”. jacobvellekoop Olde Veste is blij dat na de terugkeer van Yannick Kaluzi, Kevin de Vries, Justin Torn en Brian van der Zweerde ook Bas en Jacob weer bij ons komen spelen. We heten ze van harte welkom. Bestuursgroep Technische Zaken.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top