logo Olde Veste
Selectie VR1 compleet met komst Sharon De Witte van Rouveen VR1 naar Olde Veste VR1

Selectie VR1 compleet met komst Sharon De Witte van Rouveen VR1 naar Olde Veste VR1

Nieuwsbericht

Met trots kan trainer Arjan Zomerdijk melden dat Sharon de Witte de selectie van VR1 voor het nieuwe seizoen compleet maakt. Ook Sharon was al een poosje in beeld bij de trainer, zij was vorig jaar twee keer de tegenstander van Olde Veste VR1 en tevens de voetbalster bij Rouveen VR1.  Sharon is een technisch begaafde voetbalster en ‘ziet’ het spelletje. We zijn zeer verheugd dat ze deze keus gemaakt heeft. Even voorstellen: Al op jonge leeftijd was het al duidelijk dat ik wou gaan voetballen. Samen met de buurjongens in de straat waren we vaak bezig met een bal. Op mijn 6e was het dan eindelijk zo ver en mocht ik op voetbal. Ik ben gestart, en voetbal nog steeds, bij Sc Rouveen. De eerste 4 jaar heb ik tussen de jongens gevoetbald,10009323_709272232499801_8333690884491711532_n het meisjes/vrouwen voetbal was toen nog niet zo populair. Op mijn 14e heb ik mijn debuut gemaakt bij vrouwen 1, vanaf dat moment ben ik daar eigenlijk niet meer weg gegaan. Ik startte bij vrouwen 1 als linksbuiten. Daarna heb ik een aantal seizoenen als linkshalf, 1 seizoen als linksback en heb ik de laatste 2 seizoenen als centrale middenvelder gespeeld. Ik heb erg veel plezier gehad bij Sc Rouveen en heb hier enorm veel geleerd, als mens maar ook als voetballer. Nadat de trainer van Olde Veste vrouwen 1 mij benaderd had ben ik gaan nadenken en besefte ik dat dit wel eens een hele mooie kans kon zijn om een stapje hoger op te voetballen, wat eigenlijk altijd door mijn hoofd heeft gespookt. Ik heb dan ook erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop mijzelf bij Olde Veste in voetballend opzicht te verbeteren.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top