logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden 26 maart

Uitslagen en bijzonderheden 26 maart

Nieuwsbericht

Beker en competitie uitslagen op zaterdag 26 maart stond een beperkt programma op de rol. Afgelaste wedstrijden van begin maart en enkele beslissende bekerwedstrijden. beker Thuis moest F1 spelen tegen HZVV F1 . Bij winst was men geplaatst voor de finale op 4 juni in Joure. Vorige week werd de competitiewedstrijd gewonnen met 1-0. Vandaag was HZVV sterker. Na een eindstand van 2-2 moesten strafschoppen de beslissing brengen. HZVV deed dit beter en gaat verdiend naar de finale. Onze jongens mogen best trots zijn dat men zover is gekomen. Meisjes ME1 moesten naar Veendam. Met de Olde Veste bus nog wel.  En ze hebben het gehaald onze meiden maar gemakkelijk ging het niet. Eindstand 1-1 en toen strafschoppen. Deze werden beter genomen en dus mogen we naar de finale op 4 juni in Joure, Van harte. MC1 moest uit naar Gomos MC1 en helaas , een nederlaag van 7-1 maakte een eind aan het sprookje. Ook mooi dat team zover in de beker wist te komen. C1 moet op 29 maart thuis tegen Be Quick 1997 C2  en bij winst zitten ze nog één wedstrijd van de finale af. De uitslagen A junioren A4 verliest met 1-4. B junioren uitslag niet bekend C junioren C3 wist weer te winnen , nu met 1-4 bij msc C2. C6 haalde uit met 0-10 bij SVM C2. D pupillen D6 wist haar eerste overwinning te behalen, 1-0 tegen Vitesse’63 D2G. Van harte. E pupillen E7 speelde gelijk 1-1. F pupillen F2 wist uit bij meppel F2g te winnen met 2-3. F7 wint ruim van Steenwijk F2 met 5-1. Vrouwen/ meisjes Vrouwen 2 speelde twee keer , en verloor van Vitesse;63 vR2 en Staphorst Vr1. MD1 wist fraai te winnen van Staphorst MD1 met 4-1. Fijne Pasen.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top