logo Olde Veste
VR1 versterkt zich met Anne Mieke Slurink

VR1 versterkt zich met Anne Mieke Slurink

Nieuwsbericht

Volgend seizoen zal ook Anne Mieke Slurink deel uitmaken van de selectie VR1.

De 20-jarige Anne Mieke komt over van Desz uit Zwartsluis. Deze jonge speelster is op zowel het middenveld, als in de aanval inzetbaar.

Even voorstellen: PastedGraphic-1Ik ben begonnen met voetballen toen ik tien jaar was. Eerst nog kort in de verdediging, maar als “handige linkspoot” schoof ik al snel door naar voren. Tot aan mijn zestiende heb ik vrijwel altijd links voorin gestaan, met de actie buitenom als handelsmerk. Vaak mocht ik bij een tekort aan speelsters al mee doen met de oudere meidenteams. Ook bij de vrouwen (destijds nog dames) was dat niet anders. Zo was ik vanaf mijn zestiende al regelmatig in het eerste vrouwen elftal van DESZ te vinden. Hoogtepunten waren daarin voor mij de achter opeenvolgende kampioenschappen in de vijfde klasse, waar ik als MB junior met mijn doelpunten al een mooi aandeel in mocht leveren. Dit seizoen is inmiddels alweer mijn derde officiële seizoen bij VR1. Anne Mieke Slurink a Mijn favoriete positie in het veld bevindt zich aan de linker kant. Mijn meeste ervaring ligt bij de positie linksvoor, maar in linksmid zie ik ook zeker een mooie uitdaging. Waarom ik voor de overstap naar Olde Veste heb gekozen? Bij DESZ wordt er keihard gewerkt aan de vrouwen en meisjes afdeling. Toch lijkt dit op korte termijn nog niet echt tot een doorbraak te leiden. Vanwege een tekort aan spelers is het net niet lekker mogelijk om door te selecteren naar een eerste en tweede vrouwen elftal, waarbij het eerste elftal vol voor de prestatie kan gaan. Mede hierdoor lukt het me eigenlijk al een poosje niet meer om het maximale uit mezelf te halen. Al vanaf het moment dat we Olde Veste voor het eerst in de competitie troffen was ik al onder de indruk van de vereniging. In de afgelopen jaren is de vrouwen afdeling enorm gegroeid en dit is ook aan de prestaties van het eerste elftal af te lezen. Nadat Arjan mij benaderde heb ik dan ook, na lang overwegen, besloten om deze kans niet te laten liggen. Zo hoop ik bij Olde Veste een hoop mooie ervaringen op te doen, op een net wat hoger niveau.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top