logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden van de week 19 tot en met 23 april

Uitslagen en bijzonderheden van de week 19 tot en met 23 april

Nieuwsbericht

Hoogtepunten Het behalen door C1 van de bekerfinale na winst met 0-6 op St. Creil/ Bant C1G. Het officieuze kampioenschap van E1 na het gelijkspel tegen ACV E2 met 1-1. Het officieuze kampioenschap van C1 na het gelijkspel van concurrent HZVV C1. De uitreiking van het certificaat door de KNVB voor het behalen van de status Regionale Opleidingsclub. Teams die mogelijk kampioen kunnen worden. C1, zaterdag 30 april wordt de kroon op het prachtige seizoen gezet. Thuis kan het feest gevierd worden. D3 E1 F1 F4 MD1 MD3 A categorie A3 en A4 wonnen beiden hun wedstrijden deze week. A3 uit bij Elim met 0-2 en A4 thuis tegen Gorrdeijk A2 met 6-4. B junioren De B2 speelde haar laatste wedstrijd dramatisch tegen de nummer 2 van onderen Urk B2. Een nederlaag van 7-0. Mogelijk zal hierdoor nog nacompetitie voor behoud eerste klasse moeten worden gespeeld. B4 verloor van koploper De Blesse B1. C junioren C3 verloor van de nummer 2 van onderen met 6-5. een klein smetje op een prachtig seizoen van dit team. C4 winst met 2-0, C5 twee keer winst deze week. Goed resultyaat mannen. !! C6 verlies met 3-1 bij Oldeholtpade C2 D pupillen D2 verloor helaas bij Meppel D2, een slechte teamprestatie vandaag. D3 won bij Flevo Boys D5 en zag de concurrentie punten verspelen. D6 gelijk tegen Ruinerwold D2G. met 1-1. E pupillen Zoals boven al aangegeven heeft E1 gelijk gespeeld tegen ACV E2, de concurrent voor het kampioenschap. Een gelijkspel , 1-1 met veel belangstelling op het veld voor dit prachtige team van Stefan Moes, Dennis Donker en Alexander Lubbinge. Van harte. E2 verloor door de week, E3 verloor van Meppel E1 met 3-4. E4 won en verloor van MSC E2 en daardoor ook het mogelijke kampioenschap. E5 verloor, E6 idem. E7 verloor met 4-3 bij SVN’69 E4G. E8 speelde twee keer gelijk, 0-0 en 1-1. F pupillen F1 verloor de topper thuis tegen Heerenveen F1 kansloos met 5-1. Uit werd ruim gewonnen van dit team. Als Heerenveen haar inhaalwedstrijd wint staan beide teams samen bovenaan. Arend jan vd Wetering heeft een uitnodiging van PEC Zwolle op zak om daar komend jaar in de E pupillen te gaan keepen. F2 verloor de topper uit bij WIJC F1 met 4-0. Terecht. F3 won weer , nu met 2-6 bij Meppel F2G. F4 , het teams dat naar alle waarschijnlijkhied kampioen gaat worden. Tegen Steenwijk F2, jammer genoeg geen partij werd met 18-0 gewonnen. Deze uitslagen motiveren geen enkel team. F5 winst, F6 verlies, F7 winst tegen Oldemarkt F2 met 2-0. F8 verlies. F9 winst bij Uffelte F23 met 4-5. F10 tenslotte verlies 1-6. Dames/ meisjes MD3 had een goede week. Winst op MD2 met 11-2 en zag koploper Wolverga verliezen. MD1 winst op st.wold/ williemsoord met 1-0. Winst tegen Meppel MD1 brengt ze samen op kop. MC3 wint vandaag, knap met 4-3. MC1 verliest. Dames 2 speelt in Genemuiden gelijk 3-3.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top