logo Olde Veste
Afscheid Feije Meijer van Magic Mini’s

Afscheid Feije Meijer van Magic Mini’s

Nieuwsbericht

Precies tien jaar is Feije Meijer elke zaterdagmorgen in het voetbalseizoen druk geweest met “zijn” Magic Mini’s. Tot zaterdag 28 mei. Dat was de dag van zijn afscheid als trainer en tegelijkertijd  het welkom aan Jessica Grasmeijer. Meijer kreeg mooie woorden en cadeaus vanuit het hoofd- en jeugdbestuur en van diverse ouders. Op zijn eigen wijze heeft Meijer sinds 2006 de allerjongste Olde Vestenaren onder zijn hoede gehad. Hij heeft ze het plezier in het voetbalspelletje bijgebracht -want dat is de basis van elke voetballer. Hij trainde op de zaterdagochtenden op zijn eigen mini-voetbalveldje, op het verst weg gelegen punt van het sportpark… Na elke training op het grasveld (in de wintermaanden was er de comfortabele sportzaal) werd de gezelligheid van de kantine opgezocht. Dáár kregen de Mini’s (ooit begon René Arendse met deze groep, later stonden ook Harold Groenewoud en Gerbrand Weijs voor de groep) hun traditionele bekertje ranja aan hun “eigen” tafel, begeleid door de vocale kunsten van hun trainer. Jessica Grasmeijer heeft een aantal weken “aan de hand van de meester” meegelopen en zal vanaf september alleen voor de groep staan.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top