logo Olde Veste
Bas Holleboom keert terug bij Olde Veste

Bas Holleboom keert terug bij Olde Veste

Nieuwsbericht

Na een jaar bij FDS (Havelterberg) in een vriendenteam te hebben gespeeld, keert Bas Holleboom terug bij Olde Veste. Tezamen met een aantal vrienden besloot Bas vorig seizoen voor FDS te gaan voetballen. Belangrijkste reden was dat hij vanwege zijn werk niet ieder weekend beschikbaar was. Inmiddels is die situatie veranderd en kiest Bas er voor om weer voor Olde Veste te gaan spelen. Holleboom-Bas Bas: “ Ik heb dit seizoen met veel plezier bij FDS gevoetbald, maar Olde Veste blijft toch mijn club. Ik speelde vanaf de F-pupillen al bij Olde Veste en ik ben blij dat ik weer terug ga" Maar eerst wil ik met FDS nog kampioen worden in de 5e klasse. We spelen dinsdag een beslissingswedstrijd tegen Scharnegoutum op sportpark Skoatterwald in Heerenveen.. De winnaar is kampioen. Het zou mooie bekroning worden van een succesvol jaar. welkom thuisDaarna ga ik me richten op Olde Veste”. Olde Veste is blij dat Bas weer terug komt en wenst hem veel succes . Bestuursgroep Technische Zaken.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top