logo Olde Veste
Deze week valt de nieuwe Olde Veste krant op de deurmat

Deze week valt de nieuwe Olde Veste krant op de deurmat

Nieuwsbericht

In een oplage van 13.500 exemplaren zal deze week de nieuwe Olde Veste krant op de deurmat vallen. Daarin een groot gesprek met de broers Marco en Geertjan de Grip, de een gaat met de jeugdopleidingen aan de slag, terwijl de ander het Belofteteam (Olde Veste 2) onder zijn hoede krijgt. Ook aandacht voor onze onderscheiden top-jeugdopleiding en het kwaliteitskeurmerk voor ons arbitragebeleid. Daarnaast een portret van Niels ten Veen, een van de acht (!) Olde Veste-spelers die volgend seizoen voetballen bij betaald voetbal organisaties. Olde Veste als kweekvijver voor talent. We nemen een kijkje bij onze webmasters en zien hoe Olde Veste het doet op de sociale media (elke week bereiken we met Facebook om en nabij de 10.000 verschillende accounts!). En we portretteren een aantal leden die ook als vrijwilliger actief zijn bij een aantal Steenwijker activiteiten. Kortom: ook deze nieuwe Olde Veste krant, die in een groot deel van Steenwijkerland zal worden verspreid, bevat weer veel lezenswaardigs!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top