logo Olde Veste
Erkenning leerbedrijf d’Olde Veste ’54 met vier jaar verlengd

Erkenning leerbedrijf d’Olde Veste ’54 met vier jaar verlengd

Nieuwsbericht

Eind mei heeft de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) de erkenning van v.v. d’Olde Veste ’54 als leerbedrijf verlengd. Ook de komende vier jaar kan Olde Veste daarom mbo-studenten blijven opleiden in de praktijk door ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden te bieden. Hierdoor leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt. De erkenning geldt specifiek voor de volgende MBO-opleidingen:
  • Medewerker sport en recreatie niveau 2
  • Sport- en bewegingsleider niveau 3
  • Coördinator Sport-instructie en coaching niveau 4
De verlengde erkenning is een mooie waardering voor het werk wat hiervoor wordt verzet en laat zien dat d’Olde Veste ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging serieus neemt. sbb-beeldmerk
Deel dit bericht

share op facebook  
Top