logo Olde Veste
F1 kampioen op sokken!!

F1 kampioen op sokken!!

Nieuwsbericht

Op zaterdagmorgen 28 mei zijn de toppers van F1 op hun 'sokken' en op eigen kracht kampioen geworden van de hoofdklasse. Een bekroning op een prachtig seizoen. Er moest gewonnen worden uit bij FVC om in punten gelijk te eindigen met HZVV. Na een gelijk opgaande 1e helft stond het met rust 1-1. In het begin kwamen we achter maar toen we de spanning van ons af hadden gespeeld volgde al snel de gelijkmaker. Vlak na rust maakten we de 1-2 en kantelde de wedstrijd. Het geloof zakte weg bij de tegenstander en al helemaal na de 1-3. Het laatste kwart van de wedstrijd werd een demonstratie van alles wat we dit jaar hebben geleerd. Fanatiek verdedigen, concentratie, combineren, loopacties en prachtige doelpunten: totaalvoetbal. Eindstand 1-6 en de ontlading was compleet. Uiteindelijk zijn we in punten gelijk geëindigd met HZVV en vv Heerenveen. Ook twee geweldige ploegen. Ons doelsaldo was net wat minder maar een kniesoor die daar op lette. 20160528_111736 Bij thuiskomst een patatje gegeten en daarna een zegetocht gemaakt met het treintje door het centrum van Steenwijk. Kampioenen!! Over twee weken staan we in de finale van het Voetbal Talenten Toernooi in Leek en een week later ons laatste toernooi in Groningen. Er is nog wat plek in de prijzenkast van F1. .... 20160528_130746 20160528_114033IMG_2652
Deel dit bericht

share op facebook  
Top