logo Olde Veste
mededeling over de OV-enquête

mededeling over de OV-enquête

Nieuwsbericht

Heeft u een mail ontvangen van Onderzoek OV [enquete2016ov@gmail.com] met als onderwerp Vrijwilligers Tevredenheids Onderzoek, dan kunt u de inhoud van deze mail vertrouwen. Deze is echt afkomstig van Olde Veste!phisching mail De indruk zou kunnen ontstaan dat het hier om een fishing mail gaat, omdat er een groot aantal mailadressen vermeld stond bij de ontvangers. Hierdoor zou men tevens aan een virus kunnen denken. Gelukkig is dit beide niet aan de orde.stock-vector-vector-sorry-symbol-281580923     Er is nog geprobeerd om via de optie BCC de enquête te versturen, maar dit lukte om technische redenen niet. Onze excuses hiervoor! Wij verzoeken de ontvangers van deze mail langs deze weg de privacy van onze leden te respecteren en de e-mailadressen niet te misbruiken voor andere doeleinden. Deelname aan de enquête wordt vanzelfsprekend zeer op prijs gesteld. Hoe hoger de deelname, hoe bruikbaarder de uitkomst is. we want to hear from youHeeft u de mail al weggegooid of geen mail ontvangen? Géén enkel probleem hoor, via onderstaande link kunt u via facebook alsnog deelnemen: OV-enquete via Facebook
Deel dit bericht

share op facebook  
Top