logo Olde Veste
Opnieuw twee versterkingen voor Olde Veste ’54

Opnieuw twee versterkingen voor Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Jordie van Hien (23) en Wouter van der Vegt (22) komen Olde Veste volgend seizoen versterken. Na een aantal gesprekken met beide spelers heeft de Bestuursgroep Technische Zaken deze week van beide groen licht gekregen. Met Jordie van Hien keert opnieuw een speler terug die de gehele jeugdopleiding bij Olde Veste heeft doorlopen. Jordie speelde tot en met de A-junioren voor Olde Veste, speelde daarna 1 jaar bij het beloftenteam en verruilde Olde Veste daarna voor Steenwijker Boys. Bij Steenwijker Boys ontwikkelde hij zich tot een van de dragende spelers. De betrouwbare en sterke verdediger werd vorig seizoen uitgeroepen tot speler van het seizoen. Jordie: “Ik heb het erg naar mijn zin bij Steenwijker Boys en we hebben een leuke groep. Als voetballer ben ik bij Steenwijker Boys enorm gegroeid. Toch wil ik proberen of ik op het niveau van Olde Veste mee kan komen. Olde Veste is een fantastische vereniging en ik ga mijn best doen om mij in het 1e elftal te spelen”. De tweede aanwinst is Wouter van der Vegt, afkomstig van FC Oldemarkt. Wouter is een veel scorende voorhoede speler. Op dit moment staat hij met 18 doelpunten al weer hoog op de topscoorderslijst en in totaal heeft Wouter 80 doelpunten voor het eerste van Oldemarkt gescoord. Een groot aantal voor een speler van nog maar 22 jaar. Wouter: “Ik heb altijd wel de ambitie gehad om op een hoger niveau te willen voetballen. Tot dusverre kwam het er nog niet van, maar voor mijn gevoel is nu wel het moment gekomen om de stap te wagen. Ik ben nog jong en kan nog veel leren. Ik realiseer me dat het een grote stap is om van een derde klasser naar de 1e klasse te gaan. Maar ik zie dat Sander Nijstad het bij Olde Veste ook heel goed doet. Het kan dus en ik ga er alles aan doen om er een succes van te maken”. Wouter vd Vegt Wouter v/d Vegt Olde Veste is blij met de komst van beide spelers en wenst ze veel succes bij de afronding van hun competitie bij Steenwijker Boys en FC Oldemarkt. Bestuursgroep Technische Zaken.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top