logo Olde Veste
Overzicht uitslagen en bijzonderheden week 25 tot en met 30 april

Overzicht uitslagen en bijzonderheden week 25 tot en met 30 april

Nieuwsbericht

Kampioen C1 Op zaterdag 30 april werd de nummer laatst BWO C1 onder voet gelopen met 16-0. Kampioen en op wat voor een manier dit seizoen. Als toetje ook nog de bekerfinale op 4 juni  Buitenpost C1. Spelers, trainers en begeleiders: van harte met dit fantastische resultaat en seizoen. E1 is al officieus kampioen.   Mogelijke kampioenen D3 Na de winst bij Alcides D3 kan het kampioenschap dit team bijna niet meer ontgaan. 2 punten voorsprong en een wedstrijd minder. F4 Na de winst op F7 en het puntenverlies van DESZ F3 heeft dit team met nog 2 wedstrijden te gaan een voorsprong van 2 punten. F1, niet gespeeld dit weekend. MD1 niet gespeeld. De uitslagen A junioren A1 wint van de nummer twee, Quick 20 A1 met 2-1 maar helaas: de concurrentie wint ook. de laatste wedstrijden maken uit of we nacompetitie moeten spelen. A2 gelijk bij VHK A1 met 2-2 en A3 wint met 5-4 van WYC A1. B junioren B1 verliest in Schalkhaar met 6-2. B2 lijkt nacompetitie te moeten spelen afgaande op de resultaten van dit weekend. C junioren C1 reeds vermeld , KAMPIOEN. C2 , het team dat het meer dan voortreffelijk heeft gedaan wint bij Rolder Boys C1 met 0-5. C7 wint bij Ruinerwold C1 met 2-5. D pupillen D1 wint met 3-0 van het gedegradeerde De Weide D1. D2 gelijk tegen Pesse D1 en D6 verlies met 3-5 maar mooi gespeeld. E pupillen E3, E4 en E6 verloren allen nipt. F pupillen F4 rolt F7 op met 1-15. te grote uitslagen in deze competitie. F5 wint met 6-1 van Wolvega F5. F6 verlies, F8 verlies met 3-4 en F10 ook , 4-2 bij steenwijkerwold F3. dames/ meisjes Vrouwen 1, een fantastisch resultaat bij de aanstaande kampioen uit, winnen met 1-2 bij St. Anna parochie. volgende week  thuis het toetje nacompetitie voor promotie binnenhalen. Genieten. Vrouwen 2, eindelijk tegen St.Meppel / Alcides Vr1, de terechte kampioen van dit jaar. verlies met 1-4 en wedstrijd rustig verlopen. MD3 , moest winnen van Wolvega MD1 maar verloor met opgeheven hoofd met 2-5. Nog een paar wedstrijden en dan er saan voor de bekerfinale.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top