logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden 2 t/m 7 mei

Uitslagen en bijzonderheden 2 t/m 7 mei

Nieuwsbericht

Hoogtepunten van deze week zijn: A1 speelt zich veilig van de nacompetitie door uit met 2-5 van Tubantia A1 te winnen. Een geweldige prestatie van trainers, begeleiders en de spelers! B2 mogelijk gedegradeerd. Een gelijk aantal punten tussen 2 ploegen waarbij navraag bij de KNVb gedaan zal worden. C1 wint haar laatste wedstrijd. D1 speelt uit bij de kampioen Quick’20 D1 met 1-1 . Een prima prestatie. Vrouwen 1 wint laatste wedstrijd en zal nacompetitie gaan spelen voor promotie naar eerste klasse. Hulde voor trainers, leiding en speelsters. Kampioenen : C1 E1 officieus Mogelijk kans op kampioenschap : D3 F1, F4, F5 De uitslagen van een zaterdag met maar een paar thuiswedstrijden: A categorie A1 wint zoals gemeld en handhaaft zich prima op derde divisie. Jasper: top!! A2 wint van Balk A1 en ook hier een pluim voor trainer Rick Visch, leider Martin de Haan en spelers. Complimenten. B categorie B1 speelt gelijk tegen FVC B1. B3 verliest met 4-1. C categorie C1 wint uit bij Excelsior ’31 C1 met 1-2. C2 gaat thuis onderuit tegen het gedegradeerd Staphorst C1 met 1-2. Toch een compliment aan Klaa, Rene, Gerrit en spelers voor een zeer leerzaam seizoen. Top mannen, veel geleerd. D categorie D1 uit gelijk met 1-1 bij kampioen Quick’20 D1. Een prima prestatie. D5 verliest met 4-7 van Urk D8. maar goed gespeeld. E categorie E8 verliest. F categorie F5 wint uit met 1-2 van Oldeholtpade F3 en heeft zeer goede kansen op een kampioenschap. F8 wint met 6-1. Vrouwen Vrouwen 1 levert een topprestatie dit seizoen door zich te plaatsen voor de nacompetitie door als tweede te eindigen. Klasse.!! Nu het toetje en ….. Vrouwen 2 wint ook, 0-4. MC1 wint met 1-3, MD1 ook met 1-4. De komende week diverse wedstrijden door de week.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top