logo Olde Veste
Uitslagen week 9 mei tot en met 14 mei

Uitslagen week 9 mei tot en met 14 mei

Nieuwsbericht

Kampioenen. E1, nu officieel na winst met 1-9. D3, na het gelijkspel tegen Urk en de winst op Bant D1 vandaag met 5-1. C1 was al kampioen. Van harte gefeliciteerd. Mogelijke kampioenen F1, F4 en F5 en MD1. B2 De beslissingswedstrijd B2 voor handhaving eerste klasse. Dinsdag 10 moest B2 uit tegen Heerenveen B2 spelen voor handhaving in de eerste klasse. Het team deed dit voortreffelijk door binnen de minuut als te scoren. Eindstand 1-7 winst en dus andhaving. Compliment voor spelers, begeleiding. Vrouwen 1 gaat aanstaande week beginnen met de nacompetitie voor promotie. Uitslagen A categorie A3 verlies, en verdienstelijk gelijkspel tegen Vitesse A1d. A4 verlies. B categorie B3 wint van Sweel met 4-0. Knap. B4 speelt gelijk. C categorie C3 winst, C4 verlies, C5 winst, C6 winst en C7 gelijk. D categorie D2 wint met 8-1 van HZVV D2. D3 gelijk tegen Urk D5, 3-0 achterstand goedgemaakt ( 3-0) en vandaag de kampioenswedstrijd tegen Bant D1.Duidelijke winst en verdiend kampioen. D4 winst 0-4 en verlies. D6 verlies tegen Oldemarkt D1. E categorie E1 wint met 1-9 en nu de echte kampioen. E4 verlies, E5 twee keer verlies deze week. F categorie F1 verliest na hard werken van HZVV F1 met 1-3. Door de nederlaag van Heerenveen F1 tegen HZVV kan olde veste bij winst op 28 mei uit bij FVC F1 naast HZVV komen. F2 twee keer gelijk, Rouveen F1 en Olde Veste F3. F3, gelijk tegen Olde Veste F2 en winst. F4, de aanstaande kampioen wint met 0-9 bij Oldemarkt F2. zaterdag 21 mei kan bij winst of gelijkspel de vlag in top. F5 verlies thuis. F6 verlies 0-1. F7 winst met 5-4. F9 verlies en F10 met 1-3 tegen Wolvega F8. Vrouwen/meisjes Vrouwen 2 wint van Dwingeloo.  MC2 verlies. MC3 ook verlies vandaag tegen Oosterlittens.MD1, twee keer winst uit , VHK en Desz. zaterdag 21 mei de topper en bij winst tegen Meppel MD1 staan ze gelijk. MD2 verliest van de kampioen Wolvega MD1. Op woensdag 11 mei werd een succesvol vier tegen vier toernooi gespeeld onder warme omstandigheden. spelers, ouders en organisatie waren zeer tevreden over dit evenement. Foto's 4x4  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top