logo Olde Veste
De teamindelingen van de voorlopige selectieteams voor het komende seizoen 2016-2017 zijn bekend

De teamindelingen van de voorlopige selectieteams voor het komende seizoen 2016-2017 zijn bekend

Nieuwsbericht

Olde Veste heeft met de grootst mogelijke zorg de teamsamenstellingen voor de voorlopige selectieteams voor het komende voetbalseizoen gemaakt. De leden van de Technische Commissie Jeugd (TC-J), scouting en huidige trainers zijn samen tot de nieuwe indelingen gekomen. Enkele belangrijke onderwerpen in dit indelingsproces zijn; * De binnen de TC-J en trainers beschikbare informatie over de spelers (Talento, gesprekken etc.); * Adviezen van de trainers * Adviezen van de technisch coördinatoren * Interne scouting Olde Veste; De indelingen voor het komende seizoen 2016 - 2017 zijn met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er door de jeugdcommissie soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Het is helaas niet mogelijk om aan alle wensen tegemoet te komen. Er is getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken waarbij iedere speler zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Olde Veste voetbalt. De jeugdcommissie zal niet in discussie gaan over de indelingen, maar is altijd bereid een aanvullende toelichting te geven. Link naar de bestanden hieronder en zijn ook te vinden onder Coach en indelingen. Teamindeling A junioren concept 2016-2017 Teamindeling B junioren concept 2016-2017 Teamindeling C junioren concept 2016-2017 Teamindeling D pupillen concept 2016-2017 Teamindeling E pupillen concept 2016-2017 Teamindeling F pupillen concept 2016-2017 De lijst met trainers en leiders voor het seizoen 2016-2017 van de selectieteams zal ook op korte termijn online komen! Sportieve Groet, BG Jeugd
Deel dit bericht

share op facebook  
Top