logo Olde Veste
F1 sluit seizoen af in stijl

F1 sluit seizoen af in stijl

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag zijn de toppers van F1 als 1e geëindigd op het toernooi in Groningen bij FC Lewenborg. Een bekroning op een geweldig seizoen met veel hoogtepunten. In de najaarscompetitie eindigden we nog als 3e, in de zeer sterk bezette voorjaarscompetitie werden we onlangs gedeeld kampioen. De zaalcompetitie wonnen we zonder een tegen doelpunt en in de beker competitie werden we pas uitgeschakeld met penalty’s in de halve finale door de latere winnaar. Het hoogtepunt was natuurlijk de bekerwinst in het PEC Zwolle stadion op het 6x6 toernooi inclusief busreis en bezoek van de wedstrijd van PEC Zwolle tegen Willem II. Nog nooit zo vaak op de website van Olde Veste gestaan en ook enkele keren de Steenwijker Courant gehaald. Trots op de jongens maar ook trots op de leiders, de trainer en de ouders. Allemaal bedankt voor dit prachtige seizoen!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top