logo Olde Veste
HERKANSING promotie VROUWEN 1

HERKANSING promotie VROUWEN 1

Nieuwsbericht

De KNVB heeft van CVV Zwervers het bericht ontvangen dat zij volgend seizoen geen vrouwen team meer hebben en dat betekent dat er een plaats in de 1e klasse zaterdag vrijkomt. De 4 verliezend finalisten van de nacompetitie krijgen hierdoor een extra kans om zich te plaatsten voor de 1e klasse zaterdag voor het seizoen 2016/’17. Er komt eventueel ook nog een tweede open plek in de 1e klasse zaterdag vrij, dit is echter afhankelijk van de uitslag bij RVVH – FC Eindhoven (nacompetitie Top-/Hoofdklasse). Als RVVH wint dan ontstaat er nog een tweede open plek in de 1e klasse die opgevuld dient te worden. Concreet betekent dit dat de 4 teams zaterdag 18 juni dienen te spelen, dit zal gebeuren op neutraal terrein volgens deze koppeling: -         Brielle VR1 – Wartburgia VR2 -         d’Olde Veste’54 VR1 – Hollandscheveld VR1herkansing vr1 De-Grote-Herkansing-VR1 Mocht RVVH winnen van FC Eindhoven dan zijn de winnaars van bovengenoemde wedstrijden geplaatst voor de 1e klasse, seizoen 2016/’17. Mocht FC Eindhoven winnen dan dienen de 2 winnaars nog een finale te spelen op zaterdag 25 juni. Uiteraard zal de winnaar van die wedstrijd zich plaatsten voor de 1e klasse. Voor alle wedstrijden geldt dat wanneer de stand na 90 minuten gelijk is de wedstrijd met 2 x 15 minuten wordt verlengt. Is er na de verlenging nog steeds geen beslissing gevallen, dan bepaalt het nemen van strafschoppen de winnaar. klavertje vierLOCATIE : HTC Zwolle Sportpark De Pelikaan Brinkhoekweg 200 8034 PC Zwolle AANVANG : 14.30 uur  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top