logo Olde Veste
Het seizoen loopt snel ten einde

Het seizoen loopt snel ten einde

Nieuwsbericht

Op de zaterdagen 28 mei en 4 juni zijn nog diverse competitiewedstrijden gespeeld. Vrouwen 1 zitten in de nacompetitie na twee keer winst op Genemuiden Vr.1 Op zich al een prachtig resultaat. De eerste finale wedstrijd tegen Vitesse’63 vr1. ging op woensdag 1 juni helaas verloren met 1-3. De uitwedstrijd op zaterdag 11 juni zal dan met minimaal 2-0 gewonnen moeten worden om te promoveren naar de eerste klasse. Op zaterdag 28 mei moest F1 bij FVC F1 winnen om mede kampioen te kunnen worden in de hoofdklasse. En dat is gelukt  met een winst van 6-1. Het team is met HZVV F1 en Heerenveen F1 samen bovenaan geëindigd met een zelfde aantal punten. Alleen het doelsaldo was iets minder dan de beide andere ploegen. Dat doet aan de uitstekende prestatie van dit team niets af en het kampioenschap is gevierd. Twee jongens van dit team gaan naar PEC Zwolle aanstaande seizoen. F4 is ook kampioen geworden, DESZ F3 behaalde het zelfde aantal punten maar een minder doelsaldo.  Een knappe prestatie van F4 , spelers en begeleiding , van harte. D3 heeft het kampioenschap ook binnengehaald en ook dat is een prima prestatie van spelers en begeleiders. Van harte. Op 28 mei werd het steenwijkerland veld toernooi voor E en D pupillen gehouden in Giethoorn en Steenwijkerwold. Het was warm maar een compliment aan beide organisaties dat het een mooie opzet was. In Giethoorn won E3 het toernooi. Volgend jaar wil Olde Veste het F toernooi hiervoor gaan organiseren. Op deze dag deed C1 aan een zeer hoog genoteerd toernooi van Genemuiden mee. Vorig als tweede geëindigd. Nu een zesde plaats en als enige amateurclub bij de laatste 8. D1 deed in Lemmer mee en werd zevende , ook een zeer hoogwaardig niveau. Op zaterdag 4 juni dan het hoogtepunt van het seizoen, de bekerfinale in Joure voor ME1 en C1. ME1 ging met de bus en eindigde als tweede. Twee keer gelijk en 1 keer winst. C1 won met 5-0 van Buitenpost en werd terecht winnaar. Een seizoen waarin het team, spelers, begeleiders en trainers maar ook: de ouders een jaar hebben meegemaakt wat zijn weerga niet kent. Ontwikkeling van de spelers , prachtig om te zien en ja, dan komen de prestaties vanzelf. Kampioen, terecht  en bekerwinnaar. Hulde en succes in de toekomst in de B junioren. DSC_2701 Het C1 toernooi op zaterdag 4 juni met Olde veste C2 als vervanger voor C1 ( beker) werd onder warme omstandigheden gespeeld. Later op de dag te warm met name op het kunstgras. Compliment voor de organisatie van 16 hoogwaardige tegenstanders en Olde Veste C2: knap gespeeld met jullie vijfde plaats. Wederom laten zien dat jullie onder leiding van Klaas en Rene !! zich enorm ontwikkeld hebben. Foto's Cor Bakker toernooi deel 1 Foto's Cor Bakker toernooi deel 2 In de week van 30 mei hebben de overleggen over de concept indelingen van de niet selectie teams ook plaatsgevonden. Uitstekend bezocht, goede sfeer en uitleg bij de presentaties. Dank voor jullie inbreng en zoals beloofd: concept indelingen worden uiterlijk dinsdag 7 juni op de site geplaatst. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop in gang met leiders  en trainers, waarbij we er nog een aantal tekort komen. We starten het seizoen met 2 A junioren teams, 6 B junioren, 6 C junioren, 6 D pupillen , 8 E teams en 8 F teams. Tevens MB1, 3 elftallen MC, 2 teams MD. Dit is de laatste bijdrage voor dit seizoen van een samenvatting van de gespeelde wedstrijden. Dank aan veel mensen maar een tweetal in het bijzonder op de zaterdagmorgen: Cindy sloot en Theo Vollema. Jullie hebben met jullie aanwezigheid uitstraling  gegeven aan het gastheer/ gastvrouwschap op de zaterdagmorgen. Een compliment daarvoor.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top