logo Olde Veste
Pupillentrainerscursus

Pupillentrainerscursus

Nieuwsbericht

Beste sportvrienden, We willen weer een pupillentrainers cursus gaan houden op onze lokatie in samenwerking met de KNVB en andere clubs. Bij de knvb is een aanvraag ingediend voor de pupillentrainers cursus. Op Vrijdagavond. Aantal deelnemers minimaal 16. Totaal 8 bijeenkomsten. We hebben de knvb gevraagd bij voldoende deelnemers te starten in tweede helft september. Er zijn diverse clubs in de regio ook aangeschreven voor opgave kandidaten van deze cursus. Voor deelname gelden de volgende eisen: minimaal 15 jaar en lid zijn van Olde Veste. Indien je nog geen lid bent dan graag aanmelden en je bij de opgave je lidnummer kunt vermelden.( is verplicht) Heb je belangstelling: dan voor 10 juni reageren via de mail naar : jdolstra@archief.oldeveste.com
Deel dit bericht

share op facebook  
Top